• Головна
  • Блог
  • Місця, які варто відвідати фанатам Гаррі Поттера в Києві.

Місця, які варто відвідати фанатам Гаррі Поттера в Києві.

14.12.2023

          Всесвіт Гаррі Поттера, створений талановитою рукою Джоан Роулінг, заворожує читачів своєю унікальною магією та захоплюючими пригодами. Величезний успіх цієї літературної та кінематографічної франшизи робить її неспірнийм символом новорічних свят. Кожен з нас хоче поринути в світ Гаррі Поттера та відчути цю чарівну новорічну атмосферу, тому ми підібрали для вас кілька місць, де кожен зможе переміститись до свого улюбленого фільму.

Кав'ярня Espresso Patronum

Фото: instagram @espresso_patronum_kyiv

Фото: instagram @espresso_patronum_kyiv

          У світі Гаррі Поттера, Різдво – це час, коли звичайні предмети стають чарівними. Дерева у Гоґвортсі оживають, замовклі портрети на стінах привітають гостей та розкажуть справжні новорічні пригоди. Хочете поринути у цю атмосферу – приходьте у кав’ярню Espresso Patronum. Кав'ярня повністю декорована під тематику Гаррі Поттера, пропонує каву, чай та десерти. Також тут раді гостям із тваринами.

Адреса: м. Київ Оболонський проспект, 1

Магазин Кашалот

          У світі Гаррі Поттера, подарунки – це важливий атрибут свят. Вони немов чарами здатні принести радість і вразити. Підібрати магічні подарунки у тематиці Гаррі Поттера ви може у магазині Кашалот. Цей магазин має великий вибір різних товарів, починаючи від чарівних паличок, карти мародерів, квитків на потяг та закінчуючи різними еліксирами, тематичними чашками та блокнотами.

Квест-кімнати

Фото: questroom.com.ua

Фото: questroom.com.ua

          Тематичні квест-кімнати – місце, де можна не тільки потрапити в казкову атмосферу Гаррі Поттера, а й цікаво провести час, відгадуючи різні головоломки. Ми підібрали кілька квестів, куди можна сходити на вихідних: — квест Гаррі Поттер та смертельні реліквії

— квест-кімната Гаррі Поттера та магічний турнір

— квест Гаррі Поттер: подорож в Неверленд

— квест Секрети Гоґвортса

— квест Гаррі Поттер

Музика

Фото: Ramazan Karaoglanoglu

Фото: Ramazan Karaoglanoglu

          Музика у фільмах «Гаррі Поттера» відіграє важливу роль у створенні унікальної атмосфери та вражень, що супроводжують кожну пригоду юного чарівника. У композиціях можна почути не тільки класичні інструменти, але й магічні звуки, що додають атмосфери казковості. Музика з фільмів «Гаррі Поттера» вийшла за межі кінематографу, ставши символом фільмів. Почути всі ці композиції та поринути у атмосферу фільмів можна відвідавши The Harry Potter symphony. Ви почуєте улюблені мелодії з усіх 8-ми частин легендарної саги. На цій події звучатимуть найкращі хіти Джона Вільямса, композиції Патріка Дойла, Ніколаса Хупера та Олександра Деспла. Також ця симфонія буде супроводжуватись спеціально розробленим відеорядом на велетенському екрані, візуальним шоу та читанням уривків з книги Джоан Роулінг.

          Відвідавши ці місця, ви зможете підняти собі новорічний настрій та повністю зануритись у магічний всесвіт хлопчика, який вижив.

Коментарі: 0
Увійдіть або Увійдіть, щоб залишити коментар.
Вверх