Веселі вихідні: де покататись на ковзанах у Києві.

05.02.2024

          Льодові арени – це чудові місця для отримання нових емоцій та неймовірних вражень. У цій статті ми розглянемо різноманітні льодові площадки, де ви зможете активно відпочити під веселий музичний супровід, насолодитись гарячим глінтвейном та гарно провести час. Приготуйтеся відкрити для себе чарівний світ льодових розваг та зимового задоволення.

Фото: Простоолех

Фото: Простоолех

          Льодові арени під відкритим небом

1. Зимова країна на ВДНГ

          Одна з найпопулярніших ковзанок міста Києва знаходиться на території національного комплексу «Експоцентр України». Ковзанка розташована в центрі Києва, що робить її легко доступною для жителів та гостей міста. На території ковзанки зазвичай працюють пункти прокату ковзанів, де ви можете взяти взуття або прийти зі своїм. Також є місця для відпочинку, де можна скуштувати гарячі напої або перекусити.

Години роботи: у будні з 12:00 до 21:00, у вихідні та святкові дні з 10:00 до 22:00.

2. Ковзанка біля ТРЦ «Lavina Mall»

          Ковзанка розташована в безпосередній близькості від «Lavina Mall», що дозволяє відвідувачам поєднувати ковзання зі шопінгом та іншими розвагами, які пропонує торговий комплекс. Льодова арена площею 800 кв. регулярно чиститься та перезаливається, а значить покриття – ідеальне. Також на території обладнаний невеликий фудкорт, де ви зможете перекусити і зігрітися гарячими напоями.

Години роботи: щоденно з 10:00 до 22:00.

Фото: Freepik

Фото: Freepik

3. Льодовий стадіон на Іподромі

          На Іподромі в Києві розташований Льодовий стадіон, який став популярним місцем для зимового відпочинку та ковзання. На території стадіону функціонує кафе, де можна скуштувати гарячі напої та перекусити, а також місця для відпочинку та переодягання.

Години роботи: щоденно з 10:00 до 21:00.

4. IceLights Kovzanka

          На Арт-заводі Платформа почав діяти майданчик для катання на ковзанах. Всім гостям обіцяють чудовий декор, ароматні та гарячі напої, фудкорт зі смаколиками для створення святкового настрою.

Години роботи: у будні з 10:00 до 21:00, у вихідні та святкові дні з 10:00 до 22:00.

Фото: Freepik

Фото: Freepik

Криті льодові ковзанки

1. Ковзанка ТРЦ «Dream Yellow»

          Велика та простора ковзанка, де одночасно можуть вільно кататися до 120 осіб. Навколо арени облаштований зручний фудкорт, де можна відпочити, почекати свою чергу та перекусити.

Години роботи: щоденно з 8:00 до 20:55 (початок останнього сеансу).

2. FIFTY Ice Arena в ТРЦ «Cosmo Multimall»

          Ковзанка розташована в ТРЦ «Cosmo Multimall» на Шулявці. Тут працює власне кафе, увечері відвідувачам влаштовують лазерне шоу. FIFTY Ice Arena має ідеальне льодове покриття, неонові вогні та музику під настрій. Також доступні прокат ковзанів, заняття з інструктором, шкарпетки, заточування.

Години роботи: щоденно з 8:00 до 22:10. Сеанси у неоні: у будні – з 18:40, у вихідні – з 12:00.

3. Крита льодова арена ВДНГ

          На території ВДНГ також є Льодова Арена з критою ковзанкою. На масове катання відведено кілька годин у будні дні. Решта часу ковзанка використовується для професійних тренувань та проведення спортивних змагань з хокею.

Години роботи: понеділок: 9:55-11:40; вівторок: 10:30-11:45.

          Льодові арени – ідеальне місце для створення найкращих зимових спогадів. Приєднуйтеся до захоплюючого світу льодових арен та насолоджуйтеся найкращим, що пропонує зима!

Коментарі: 0
Увійдіть або Увійдіть, щоб залишити коментар.
Вверх