• Головна
  • Блог
  • Буковель 2023-2024. Місце для давно відкладеного відпочинку.

Буковель 2023-2024. Місце для давно відкладеного відпочинку.

08.12.2023

Активний відпочинок

          В Буковелі, серці Карпат, розпочався новий гірськолижний сезон. Свіжо засніжені схили знову заполонили поціновувачі активного відпочинку та зимових гір. На під'їзді до Буковелю відкрилися прокатні точки, де можна отримати лижі, сноуборди, та решту спорядження в аренду на ту кількість днів, яка необхідна. 

          Наразі працюють схили: 2С, 5А, 5В, 12В, 7А з переходами. Скористатися витягами лижники та сноубордисти можуть щодня з 08:30 до 19:30. Гірськолижний курорт Bukovel пропонує три цінові тарифи на скі-паси в залежності від сезонів (низького, високого та новорічного). Найбюджетнішим катанням буде період до 18 грудня та після 17-го березня.

Фото: misce.com.ua

Фото: misce.com.ua

Фото: misce.com.ua

Фото: misce.com.ua

Фото: misce.com.ua

Фото: misce.com.ua

          Для тих, хто не встиг скористатися скі-пасами ще з 22-го року (купленими до повномасштабного вторгнення), саме час їх використати.

           Термін дії скі-пасів продовжено на ще один сезон 2023-2024. 

          Але не лижами єдиними зможе порадувати вас Буковель. Для отримання яскравих спогадів можна взяти участь у подорожі на ратраках, прямо під час підготування траси для катання. Споглядання на нічний вигляд Буковелю під розповіді екскурсовода занурить вас в новий світ по іншу сторону гірськолижного відпочинку.

Фото: bukovel.com

Фото: bukovel.com

Культурний відпочинок

         Без знайомства з історією й традиціями Гуцулького краю не можливе справжнє пізнання Українських Карпат. Є безліч місць навколо гірськолижного курорту, які запропонують вам продегустувати страви закарпатської кухні. З побутом та традиціями людей цієї місцевості ви зможете ознайомитися відвідавши сувенірну ярмарку в Яремче. Але найкраще відчути дух закарпатських місцин можна ставши свідком автентичних обрядів на гуцульських вечорницях. Хоча б один день свого відпочинку варто виділити для відвідування туристичних місць в Яремче, Микуличині та інших поселеянях недалеко від Буковелю.

Фото: bukovel.com
Фото: bukovel.com
Фото: bukovel.com
Фото: bukovel.com

Відпочинок на природі

           Дивним чином в Буковелі, в найшумнішому курорті України, є можливість відпочити від міста та великої кількості туристів. Для цього необхідно просто податися  до лісу. Гуляти серед засніжених смерек, підніматися схилами та спускатися до гірських річок, надихатися неймовірними краєвидами на гірські вершини Карпат. І отримати все це можна як в пішому поході горами, так і під час прогулянки верхи на конях. Природа Карпат відома своїми цілющими силами, отримати свою порцію щастя зможе кожен незалежно від уподобань та ритму відпочинку. Тут і спокій, тут і активності.

Фото: misce.com.ua
Фото: bukovel.com
Фото: bukovel.com

Що треба встигнути зробити в Буковелі в 2023-2024 році?

          З’Їхати по трасі і не впасти, впасти і встати, замерзнути і вчасно зігрітися. Спробувати глінтвейн (або какао), покупатися в чанах, нагулятися лісом, купити шаблю з дерева, зробити селфі біля витягу. Надивитися на гори, посміхнутися нарешті світу, набрати повні легені карпатського повітря і повертатися додому. 

          Найкраще, що можна сьогодні для себе зробити — це знайти можливості для відпочинку. Спершу задонатити! Ну а потім відпочити.

Фото: misce.com.ua

Фото: misce.com.ua

Фото: misce.com.ua

Фото: misce.com.ua

Фото: misce.com.ua

Фото: misce.com.ua

Коментарі: 0
Увійдіть або Увійдіть, щоб залишити коментар.
Вверх